Betongyártás

Szabadszentkirályi Óvoda

type your text for first image here

Bükkösdi Áltlános Iskola

type your text for second image here

Szentlőrinci Kistérségi Oktatási Központ

type your text for third image here

Siklósi Városi Könyvtár

type your text for 4th image here

Kozármislenyi Általános Iskola

type your text for 5th image here

Sellyei Termálfürdő

type your text for 6th image here

Betongyártás Nyomtatás E-mail


BetonkeverőSzámítógéppel vezérelt nagy kapacitású keverőkben állítjuk elő a garantált minőségű és mennyiségű transzportbetont. Az általunk előállított tulajdonságú és mennyiségű transzportbeton megfelel az érvényes MSZ 4798-1:2004 szabványnak, valamint a nemzeti kiegészítésekkel ellátott MSZ EN 206-1 szabványnak, mint hivatkozott műszaki specifikációnak.

A termék minőségparaméterei, dokumentált eljárás keretében, a társaságnál alkalmazott MSZ 4798-1:2004 szabvány előírásai szerint kialakított Gyártásközi Ellenőrzési Rendszer dokumentációkban kerülnek rögzítésre.

Az alapanyagok és a kész beton minőségét független, akkreditált laboratóriumban folyamatosan ellenőrizzük.

Üzemi Gyártásellenőrzési Tanúsítvány száma: 138-CPD-45-(C-27/2010)/2010.09.10

Szabványos- , tervezett és előírt összetételű betonok bármelyikét előállítjuk, összhangban az érvényes betonszabvánnyal, figyelembe véve a megrendelő különleges kéréseit is. Keverőüzemünk Sellyén a cég saját telephelyén, a város dél-nyugati részén jól megközelíthető helyen található. Üzemünk korszerű Elcon Mobilmaster 60 Pegazus gyártmányú keverő berendezés, melynek óránkénti kapacitása eléri az 55 m3-t. A több frakcióra szétosztályozott kavicsot nagy pontosságú mérleg méri és keveri I. osztályú alapanyaggá. Keverőtelepünkön több fajta cementminőséget tárolunk korszerű acélsilókban.

A szabvány szerinti mintavételekkel előállított betonkockák törési eredményeit a laboratórium megőrzi és a megrendelő kérésére bármikor át tudja adni. Mindig a legmagasabb szinten tartjuk gépeink műszaki színvonalát és megbízhatóságát. A megrendelő kérésére a kiszállítást billenős autó vagy mixer-gépkocsikkal meg tudjuk oldani, ill. az esetleges betonszivattyú igények is eleget tudunk tenni.

A transzportbetonnal és rendelésével kapcsolatos elérhetőségek:


O és R Beton Kft.
7960 Sellye, Dráva u. 4.
Tel: +36 (73) 480-321
Fax: +36 (73) 480-322

Név Telefon E-mail
Répás Balázs +36 (30) 3318-899 Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.
Orlovics Gergely +36 (30) 9560-254 Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.

FileFile size
Download this file (betonarjegyzek_2015.doc)Betonárjegyzék369 Kb